De Peru Essences zijn gemaakt tijdens een reis naar Peru in 2011

Beschrijvingen PERU REMEDIES

Machu Picchu – grootsheid 

Deze remedie is gemaakt op Machu Picchu, de oeroude mysterieuze Inca stad, samen met o.a de Bergbasterdwederik (Epilobium montanum), korstmos van de Machu Picchu stenen, de chinchilla, de kolibrie en bewoners van de Lichtstad onder Machu Picchu.

 

De Machu Picchu remedie geeft een diepe buiging voor de grootsheid en kracht van de aarde en verbindt je met eigen grootsheid en kracht. Wanneer  je je eigen macht en kracht inneemt ben je automatisch beschermd en in staat tot transformatie van aanvallen van buitenaf . Deze remedie heeft een enorm aardende energie en kan ook worden gebruikt na trauma, shock of bij vastzittende oude energie. Geeft  genezing van gebeurtenissen die met tegenstand en verstoring te maken hebben. Vernieuwing en verjonging. De wezens uit de Lichtstad onder Machu Picchu steunen je!

Titicaca – oerbaarmoeder

De Titicaca remedie is gemaakt van (en op) het water van het Titicacameer in combinatie met Peperina ( Minthostachys mollis).

De helende werking van water in haar puurheid en zuiverheid zet   je in beweging, maar ze wiegt je ook als in een oerbaarmoeder. Deze remedie raakt je fluweelzacht, draagt je en ondesteunt je. Ervaar de oneindige schoonheid van Pachamama, de oermoeder en laad de verfijnde coderingen op in je hele systeem via je waterhuishouding. De nieuwe Aarde is er al en jij draagt haar in jou. Lemurië en het Devarijk is aanwezig  in haar eenheid en eenvoud, liefde en licht en kan nu samengaan met je persoonlijkheid. Loslaten van oude overlevingstechnieken (niet voelen bv.) was nog nooit zo eenvoudig. Lost op in het water. Hulp, uit alle lagen van de aarde, is alom aanwezig.

Coricancha    -gouden hart-

Deze remedie is gemaakt in de tuin van de oude Zonnetempelvan Cuzco met het Slaapmutsje (Eschscholzia californica).

Deze schotelantenne voor kosmisch goddelijk licht maakt dat je je op diep niveau herinnert wie je bent: lichtbewustzijn, straal van de Zon, creator. Je hart vult zich met liefde, vreugde, zuiverheid en warmte. Je bent een lichtstraal en in jou mag hoge kosmische energie verankeren. De coderingen van de zonneschijf  zijn weer beschikbaar op weg naar meesterschap. Het uiterlijke goud in overvloed was bij de Inca’s  een afspiegeling van het innerlijke goud van je hart en de lichtenergie die jouw lichaamsbewustzijn optilt. Geeft diepe ontspanning en brengt evenwicht aan tussen het licht en het donker. Opent je bewustzijn voor totaal nieuwe inzichten en haalt kennis vanuit oude tijden weer omhoog. Initiatie op hoog niveau.

Templo de Luna        – vruchtbaarheid-

Deze remedie is gemaakt in de energie van de Maantempel in de heilige Vallei bij Cuzco, samen met een gele bloem (Calceolata pinnata), die lijkt op het Pantoffelplantje of Venusschoentje.

De energie van de oude vruchtbaarheidstempel maakt dat je een diepere connectie kunt maken met natuur, je lichaam en creativiteit. De rondom aanwezige zachte, vrouwelijke en ontvangende energie van Venus ligt gebed in de kracht van de kosmische en aardse Moeder. Deze remedie helpt je expressie te geven aan wie je bent, dieper te aarden en keuzes te maken vanuit je gevoelsveld. Gebruik: bij verwijdering uit je gevoel, vervreemding van je autoriteit,  het niet in staat zijn om hogere spirituele doelen met het werkelijke leven en werk te integreren, nerveuze uitputting, opdroging van creativiteit en seksueel leeg zijn. Deze remedie brengt spirituele kracht naar de basis-chakra. Aynu (de Inca wet van  wederkerigheid) krijgt een nieuwe betekenis. Opoffering behoort tot het verleden.

 

Bestellen

 

De Peru remedies zijn te bestellen via  ‘Contact’ of direct via cornalijn@hotmail.com

 

Losse remedies kosten € 11,00. Vermeld de naam van de gewenste remedie.

1 doosje met alle 4 kost € 36,00. Vermeld ‘PERU REMEDIES’

(prijzen zijn exclusief portokosten)