Eenhoorns zijn verlichte paarden die net als engelen in een hogere dimensie/ hemel verblijven. In de tijd van Lemurie had ieder een eigen eenhoorn. De eenhoorns zijn terug en willen zich graag verbinden met mensen die dienstbaar willen zijn en zich in willen zetten voor een betere wereld. Ze houden je visie vast en geven kracht, moed, waardigheid en vertrouwen op je missie. Ze brengen verlichting en raken de onschuld van onze goddelijke essentie aan. Ze werken op zielsniveau. De hoorn van de eenhoorn straalt goddelijk licht uit en brengt heling en verlichting. Eenhoorns dragen kwaliteiten als liefde, vrede, kalmte, stilte, vriendelijkheid, hoop, koestering, magie en mysterie.

Bron: Diana Cooper. The Wonder of Unicorns.

 

De Eenhoornremedies bestaan uit

1. Stardust

2. Unicorn Gold

3. Light Wings

4. Fairy

5. Spray met alle 4 remedies

6. Toverbuisje (glitter) met Stardust

Deze Essences zijn een co-creatie van Corina van der Bend, Luti Westerkamp, Hanneke Geurts van Kessel en Corrie van Rossum

Beschrijvingen:

Stardust: Eenhoorn -witte -sterrenkracht- poeder is de kern opbouw/ inhoud van de hoorn van de Eenhoorn, magische creatie, intentie wordt werkelijkheid, oneindige mogelijkheden,  gaat buiten het denken om, helend , doet wat je maar wilt als het maar eenhoorn trilling heeft (= zuiverheid)

 

Stardust is de basis van de eenhoornremedies. Zo is de kristalplaneet waar de Stardust gemaakt/ opgehaald is, ook de basis van de eenhoorn. Hier haalt de eenhoorn zijn kracht vandaan, in deze sfeer is zij thuis.

Stardust staat ook voor bruggenbouwen. Het heeft een verassende daadkrachtige mannelijke kracht die de weg weet, en je helpt deze stappen te maken. Zonder aarzelen met enorme power is deze remedie in staat je naar je plek van bestemming te brengen.  Of helpt je een stap voorwaarts te maken als jij dat moeilijk vindt. Hierdoor voel je je gesteund, gedragen en geliefd door de lieve eenhoorns en familie( Centaurus en Pegasus)

Stardust werkt op meerdere lagen, het is in staat verbindingen/ bruggen in de hersenen te maken. Het helpt je om dichtgezette verbindingen weer te openen en  herstellen in je originele blauwdruk.

Ook kan het implantaten en andere blokkades in je lichaam zacht en vriendelijk voor je oplossen.

 

Stardust als een toverpoeder: een initiatief voor kinderen.

Het poeder bevat dezelfde informatie als de remedie Stardust. Een buisje met Stardust neemt de originele blauwdruk waar, van de persoon die het draagt en helpt deze weer te herstellen in de originele staat. Helpt je dicht bij zelf te blijven, bij het kind in je. Helpt kinderen gerust te stellen in omgevingen waar ze niet direct herkend en erkend worden voor wie ze werkelijk zijn( in eigen trilling kunnen blijven).Kinderen kunnen toveren met het Stardust buisje! Er zijn al hele mooie ervaringen opgedaan met en door kinderen. Kinderen voelen zich sterk aangetrokken tot het buisje. Het brengt ze tot nu toe allen vreugde!Kinderen die het buisje bij zich dragen voelen zich meer thuis . Het maakt kalm en het geeft een gevoel van veiligheid

Unicorn- Gold: Gouden vloeibare druppels die je hoofd verwarmen, wast belemmerende gedachten weg ( alle beperkingen van de mind/ ego worden weggewassen) en  maakt ruimte voor warmte, liefde en overgave.

Het helpt je te doen vanuit een innerlijk direct weten. Het maakt je vrij van alle gedachten die dit in de weg zouden kunnen staan.

Kijk door de ogen van de Magiër, rechterhand van de eenhoorn en andersom. Je kunt contact maken met de Merlijn in jezelf.  In overgave kun je staan voor wie je bent

In deze remedie zit de hoorn van de eenhoorn, die staat voor kennis, wijsheid, inzicht en genezing.

Zacht en krachtig. Helend en troostend.  Een remedie om in te baden.

Ook de regenboog is hierin aanwezig als een brug die de verschillende dimensies met elkaar verbindt.

 

Light- Wings: zuiverend, bevrijdend, ruimtegevend, grensverleggend

Wit vloeibaar ( regen) licht dat neerstort als een zomerse stortbui en je helemaal doordrenkt met het zuiverende eenhoorn licht. Alle energieën die niet bij jou horen en je beperken worden bij deze weggewassen, uitgezuiverd. Spoelt kruinchakra door je hele lichaam en voert af diep in de aarde (gronding). Geeft je vrijheid om te gaan waar je maar wilt ( vliegen). Er zijn geen lijnen en grenzen meer,  geen begin en einde,  alleen nog maar Allesomvattend…

Later ervaar ik dat dit komt vanuit een natuurplek  met watervallen, een stromend beekje, groene weiden, bloesembomen, bloemen, prachtige witte zwanen, met een enorme liefdevolle moederenergie die haar grote vleugels om haar kinderen legt.

Je bent een kind van het universum; er wordt  van je gehouden. Deze remedie geeft een nieuwe verbinding tussen hemel en aarde en een dieper aardebinding in rijken in de aarde. Wat een nieuwe ruimtes kunnen er ontdekt worden!

Deze energie wordt ook als  troostend en helend ervaren.

 

Fairy:  Stralende kracht met een pure  transparante  diamanten prisma, hoge trilling helemaal zuiver, waarheid.

Deze energie neemt je mee naar de magische  elfen-, feeën-  en devawereld.  Er is alleen maar pure lichtvreugde en met  deze energie worden de natuurvormen geweven en gecreëerd. Bloemen, vlinders, water; alles heeft een bijzondere kleur en kracht waar de dimensie van de elfenwereld wordt  toegevoegd.

Blijheid en lichtheid en verbondenheid, daarvan is deze energie totaal doordrongen. Je voelt de volledige acceptatie en dat je precies goed bent zoals je bent.

Deze energie is onderdeel van de wereld van de eenhoorn en zonder deze wereld zou de eenhoorn niet kunnen bestaan. Ook jouw innerlijke elf heeft het contact met deze wereld nodig om blij te kunnen zijn en het gevoel te hebben echt te leven.

Het is makkelijk om te toveren en door de dimensies heen te reizen….

De essences zijn o.a. te bestellen via cornalijn@hotmail.com