Je Magische Zelf

Na de ontwikkeling van de eenhoornremedies

is er nu een tweede deel ontstaan

in de serie

‘Je Magische Zelf’ 

 

Healing Ocean Remedies

 

Deze frequenties bieden heling uit de waterrijken van de natuur en openen nieuwe bewustzijnsvelden en dimensies.

 

Ze bestaan uit de volgende remedies:

 

1. Zeemeermin

2. Neptuna

3. Dolfijn

4. Parel

5. Healing Ocean Spray

 

Over de Healing Ocean remedies

De oceaan is als een baarmoeder, waaruit al het leven voortkomt. Ze wiegt ons, ze koestert ons en de eeuwige beweging van haar golven liggen ten grondslag aan het basisritme van ons bestaan.

Ze kan zowel vredig en kalm voortkabbelen als plotseling heftig turbulent alles overspoelen.

De energieën van de Healing Ocean Remedies brengen je in contact met het basisritme van de universele oceaan en helpt je met gemak door veranderingen te gaan, je mee te laten stromen en je ruimte en perspectieven te vergroten.

Het zijn frequenties die je eenheidsveld vergroten en transformaties sneller doen verlopen.  Ze openen nieuwe (magische) multidimensionele delen van jezelf, die boven water willen komen om herontdekt en herinnerd te worden.

 

Beschrijvingen

Zeemeermin

 De zeemeermin is een magisch wezen, dat zich heeft teruggetrokken in een dimensie, waar zij voor 3d-ogen niet zichtbaar is.

Met haar lange haren en vissenstaart  vertegenwoordigt zij het ‘wilde vrouwelijke’, dat deel van de vrouw dat vrij, natuurlijk en intens levend is. Ongeremd is, een eigen wil heeft en maagd is (zij is heel en compleet  in en jegens zichzelf).

Haar staart staat voor het oerdeel, het wezenlijke, onvermengbare, ondeelbare, heel en uit één stuk. Haar haren zijn bij uitstek symbool voor het zachte, vrouwelijke, koesterende en verzorgende. Haar stem is verleidelijk ,troostend en helend.

De zeemeermin is speels, vrolijk, sierlijk, gracieus en draagt een onschuldige sexuele energie. Wanneer ze verleidelijk is, noemen we haar een sirene.

Ze werkt altijd samen voor het grote geheel en haar helend vermogen komt via haar handen, haren en stem in het water. Water als informatiedrager is altijd in beweging en reikt over de gehele aarde. Zeemeerminnen-heling werkt door op planetair niveau.

In haar staart worden lichtlijnen geactiveerd, waardoor zij een nieuwe matrix kan creëren. De heling van de zeemeermin ontstaat door deze nieuw gevormde matrices én is er het gevolg van.

De Zeemeermin-remedie  is in staat om diepe sexuele trauma’s op vrouwelijkheid  aan te raken en te helen (ontmaagding, uit-één-gaan, verwonding op ‘staart’ , sexueel misbruik, zware mishandeling). De sirene mag er weer zijn en de maagd wordt erkend in haar (sexuele) heelheid, puurheid, onschuld en zuiverheid in zichzelf (eeuwig gezocht én ontkend door het mannelijke ).

Ook op collectieve velden werkt deze remedie door in de bevrijding van de onderdrukte vrouw.

Neptuna

De oude Neptunus is dood. Het mannelijke principe dat zich eeuwenlang verbond met overheersing, misbruik, machtswellust en paternalisme is niet langer de koning van de zee en de alleenheerser over het water.

De nieuwe Neptunus is verrezen uit het schuim en hij beschermt, ondersteunt en draagt krachtig het vrouwelijke naast en in zich. Zo geeft hij nieuwe bedding, kan het vrouwelijke dieper ontwaken en mag hij zacht én krachtig, sterk en verzorgend zijn.

Neptuna verschijnt. Neptunus en Neptuna zijn samen één. Neptuna is zich volledig bewust van haar sterke kracht en zachtheid die koesterend en troostend  is. Zij sluiten samen  steeds opnieuw een Heilig Huwelijk.

In deze remedie is ook het zeepaardje aanwezig. Zij blaast de oude blokkades op verkeerd begrepen mannelijkheid, die eenzaam maakt, weg en zij brengt je in contact met de nieuwe Neptunavelden.

Neptuna neemt haar plaats en rol in naast naar mannelijke evenbeeld. Zij vertrouwt en eert hem. Zij is ontvankelijk voor wat hij te bieden heeft en begeleidt hem liefdevol in zijn nieuwe bestaan.

Deze remedie werkt goed op alle oude onopgeloste man/vrouw-stukken. Het opent nieuwe mogelijkheden voor zowel het mannelijke als het vrouwelijke in jou en kan je een nieuwe stap doen zetten in je relatie(s), ook en vooral met jezelf.

Dolfijn

 De dolfijn verschijnt waar ze nodig is. Vanwege haar fijn afgestemde sensoren kan ze op grote afstanden telepathisch communiceren en precies datgene aanreiken, dat ter ondersteuning in een helingsproces gevraagd wordt. Zonder woorden, maar soms wel met klanken.

Speels en vrolijk, zacht en luchtig is Dolfijn aanwezig met haar onvoorwaardelijke liefde. Dolfijn legt nieuwe verbindingen, zorgt voor integratie en haalt je omhoog/ boven water als je te diep dreigt te zinken.

Dolfijn laat je ook contact maken met verdronken continenten, maar ook vergeten werelden in jezelf. Het beste van Atlantis en Lemurië herrijst en wordt verbonden met je  lichtstaat van zijn in het hier en nu.

Dolfijn voert je als een zwaan naar de Lichtsteden onder water en legt de verbinding met je kosmisch bewustzijn en  sterrenzelven. Ze is verbonden met  en komt oorspronkelijk van Sirius. Deze planeet fungeert als tussenstation naar andere sterrenstelsels.

Deze remedie is helend, verbindend, speels, lichtmakend en herinnert je aan je oorspronkelijke zijn.

Je kunt dit o.a. opmerken en voelen in je watersysteem, je gevoelsvelden en je baarmoeder (bij mannen: prostaat)

Parel

Wat is het geheim van de parel?

Een parel heeft hele zachte kleuren die nergens mee te vergelijken zijn! Een parel groeit in een oesterachtige zeemossel. De oester wordt geprikkeld als een vreemd deeltje (bijv. een zandkorreltje) zijn schelp binnendringt. Hij gaat dan op dat kleine korreltje parelmoer afzetten. Het stofje wordt zo ingekapseld door parelmoer. En na verloop van tijd ontstaat de parel!

(Bron: Wikipedia)

Sommige delen van onszelf zijn hermetisch dicht en zo gesloten als een oester. Misschien was er ooit een vreemde binnendringende energie waar we van geschrokken zijn. En hebben we geen weet van de parel die intussen op ons ligt te wachten, door al het werk dat van binnen heeft plaatsgevonden.

Wanneer de oester opengaat komen de verborgen schatten en talenten naar buiten. En wordt de parel gezien. De Parel gaat over het laten zien en uitstralen van datgene dat grote waarde heeft voor jou. Je liefde, schoonheid en stralende parelmoeren wezen!

Parel helpt te voelen waarom delen van jezelf verborgen en afgesloten zijn en geeft inzicht en heling op deze gevoelslagen. Zo kom je uit bij het bewustzijn dat jij de LichtParel (van grote waarde) Bent. Jij bent het grote geschenk! Aanwezig bij het ophalen van deze remedie was de Deva van de parel die zich Lady Pearl noemde en de hoeder van de broedplaats van de lichtparels

Healing Ocean Spray

In de spray zijn de vier helende oceaan essences samen gevoegd.

Het bevat de werking van de geheelde Zeemeermin, Neptuna, Dolfijn, de LichtParel en het Zeepaardje.

De spray wordt ervaren als beschermend en geeft een baarmoeder-oergevoel van het water van de zeeën en oceanen.

In het ritme van de oneindige stroming word je geconnect met de universele golfslag van het leven. In de oerzee komt alles samen van wie je bent, geweest bent en worden zal. Alles is Goed. Alles is. Alles stroomt.

Deze spray geeft beweging én rust.

Zie ook de beschrijvingen van de aparte remedies.

 

De Healing Ocean Remedies zijn een co-creatie van Corina van der Bend, Luti Westerkamp en Corrie van Rossum. Ze zijn verkrijgbaar bij Cornalijn, Corina of Luti en kosten € 9,90. De spray is 15 euro.