Voor Stervensbegeleiding Extra Modules scroll verder omlaag

 

 

 

 

 

 

 De cursus Stervensbegeleiding duurt 3 x 2 dagen maandelijks en bestaat uit verschillende onderdelen:
1. Voor velen is het ‘hiernamaals’ een nog onbekend gebied. Waar ga je naar toe? Welke (licht) poorten zijn er? Welke hulp kun je verwachten? (reisgids)
2.We leren hoe we stervenden kunnen begeleiden om zo bewust en vrij mogelijk te kunnen overgaan. Wat vraagt dat van je en welke tools zijn behulpzaam (stervensbegeleiding vanuit eenheidsbewustzijn)
3. We verkennen doodservaringen, bijna dood ervaringen, evt. angsten en tunen in op eigen overgangen, evenals evt. pijnstukken met dierbare overledenen (heling)
4. We worden ons bewust van wat het werk in de overgangsgebieden inhoudt en hoe je daarmee om kan gaan (transitiewerk, lichtwerk)
5. Hoe communiceer je met overledenen (mediumschap)
6. Rouwverwerking en onafgemaakte zaken (schonen van energetische koorden)
7.Wat zijn walk-in’s, over entiteiten en wat gebeurt er bij een traumatische dood, bv. een verkeersongeluk (extra info)
8. Rituelen en gebruiken rond sterven, overgaan en begrafenis/crematie
9. Thema’s die zich aandienen

De laatst gehouden cursus startte op  2/3 februari 2018 en werd gegeven door Corrie van Rossum.

Corrie: “Door een BijnaDoodErvaring (tegenwoordig ook Nabij De Dood-Ervaring genoemd)op 26 jarige leeftijd heeft het leven een hele nieuwe betekenis voor mij gekregen en de dood niet minder. Voor mij zijn ze onlosmakelijk met elkaar  verbonden. Bij het overgaan van mijn moeder in het jaar 2000 zag ik voor het eerst de lichtpoorten die open gingen en door haar leerde ik te communiceren over de dood heen. Het was Steve Rother die me bewust maakte dat ik ’s nachts werkzaam was in de overgangsteams (die gestorven zielen opvangen en naar het licht begeleiden). Nadat ik  een lieve vriendin ruim een jaar mocht begeleiden in haar stervens- en loslaatproces werd het me duidelijk dat deze nieuwe cursus voor me klaarstond. Intussen ben ik bij meerdere stervensprocessen aanwezig geweest en heb enkele uitvaarten mogen vormgeven en begeleiden. HEEL MOOI WERK is dit….!”

 

 

Data najaar 2019

data volgende cursus nog niet bekend

 

 

Stervensbegeleiding Extra Modules

  • Rouwverwerking (2 dagen) -20/21 april)
  • Mediumschap (2 dagen) – 25/26 mei
  • Rituelen en Ceremonies (2 dagen) -6/7 juli

Inschrijven kan voor alle 6 dagen of per losse module naar keuze.

 

Voor meer info en/of aanmelden: info@cornalijn.nl