Wat je vandaag denkt te weten kan morgen al weer anders zijn

Nu de mensheid groeit naar een groter bewustzijn, een andere trilling, een hogere dimensie, is verandering en vernieuwing een groeiende behoefte. Dit vraagt om herbezinning alvorens nieuwe stappen te nemen. Ruimte scheppen om het vernieuwende welkom te heten. Op te ruimen wat je niet langer dient. Om nieuwe informatievelden te kunnen openen en jezelf uit te breiden. In verbinding met hart en ziel. Soms past daar een cursus bij, een (tijdelijke) leraar, een persoonlijke sessie. In andere gevallen bestaat de behoefte aan een reis of een coachingstraject.

Praktijk en cursuscentrum Cornalijn biedt hierin verschillende mogelijkheden.

Corrie van Rossum: “Ik bied een ruimte aan mensen om zichzelf te genezen en begeleid hen in hun proces naar heelwording. Het in bezit nemen van hun volledig potentieel, zodat hun Licht, hun wezen vanuit hun hart de wereld in kan stromen. Veel mensen ervaren het als een thuiskomen.”

Corrie heeft jarenlange ervaring als
docente : (Vrije School-)leerkracht, opleider tot Kruidengeneeskundige (Vakopleiding van het Kruidenrijk), docent Fytotherapie en Bloesemremedies (Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen Arnhem), opleider tot Bloesemtherapeut (Cornalijn) , training Therapeutische Vorming (Cornalijn), docent Energetisch genezen (Healing Arts), initiator Natuurschool, training Kindercoaching, Stervensbegeleiding en Opstellingen in de praktijk (Cornalijn)
therapeute: met Systemische Opstellingen, Bloesemremedies, Healing Arts Liquid Light Remedies, Kruidengeneeskunde, AuraSoma, Biotensor, Heart&Soul-Healing, coaching en supervisie
reisbegeleidster: naar binnen  (innerlijke reizen) en naar buiten (o.a. naar Chalice Well, Glastonbury in Engeland)
moeder: van 2 volwassen kinderen en grootmoeder van 1 kleindochter

Blog over Corrie van Petra Wilbrink

CORNALIJN

De naam Cornalijn is verbonden met Carneool en Cornelia.
Carneool of Cornalijn (de oude naam voor Carneool) is een edelsteen die helpt om ontwikkelingen te versnellen en scheppend vermogen op te wekken. Ze laat ons actiever onze opgaven met vreugde en volle medewerking vervullen, vanuit het hart.
Cornelia is één van de namen van Corrie van Rossum.

Cornalijn is energetisch verbonden met Chalice Well in Glastonbury (Avalon)

PRAKTIJK

In de praktijk van Cornalijn wordt gewerkt met o.a. Cornalijn Bloemen Essences( en andere bloesemremedies), Healing Arts Liquid Light Frequencies (lichtremedies),  AuraSoma, kruidenpreparaten, Schüsslerzouten, biotensor, familie- en orgaanopstellingen (individueel en groepen)en het lopen van de  Kabbalah

Voor wie?

Als je klaar bent om

thuis te komen in je Ik Ben,  je verleden los te laten en je geschiedenis te herschrijven

oude systemen los te laten en nieuw DNA te creëren of activeren

je veilig te voelen in je eigen lichaam en ermee te communiceren, helemaal mens te zijn

je scheppende Bronvermogen te gebruiken in het leven van alledag

te doorzien en weten wat  negatieve of destructieve energie  werkelijk is en te leren hoe daarmee om te gaan

jezelf  te bevrijden van dat wat generatie op generatie is doorgegeven

oorzaken aan te pakken en je zelfgenezend vermogen aan te zetten

bewust een toekomst in overvloed te creëren gebaseerd op wat je WEL wilt, in plaats van wat je NIET wilt

koorden en contracten met mensen,entiteiten en (buitenaardse) energieën te verwijderen, verbreken of op te schonen en te vernieuwen

de waarheid over jezelf en je sterrenafkomst te ontdekken en om je (verder) te openen voor jouw Hoger Zelf en andere delen van jezelf

je multidimensionaliteit (nader) te ontdekken en omarmen

je dieper te verbinden met Moeder Aarde

verbinding te maken met hulpbronnen en je eigen verantwoordelijkheid in liefde te nemen

Kinderconsulten Kinderen komen in de praktijk van Cornalijn om uiteenlopende redenen. Ze zijn het contact kwijt met ‘hun zon’, zitten niet goed in hun vel, voelen zich niet thuis op aarde, hebben irrationele angsten, zijn hoog- en/of overgevoelig, etc. etc.  Met behulp van licht- en/of bloesemremedies wordt dit (door henzelf!) hersteld. Wat de problematiek ook is, de kinderen leren hun (zelf)helend vermogen te gebruiken en het contact met hun intuïtie te herstellen. De werkvormen bestaan o.a. uit tekenen, gesprek, rollenspel, of datgene dat aansluit bij het kind.

Corrie van Rossum van Centrum Cornalijn heeft jarenlange ervaring met kinderen vanuit haar pedagogische en onderwijskundige achtergrond. Zij is gespecialiseerd in de kinderen van nu. En wat ook leuk is: zij vindt nooít- iets -gek..!

Tot 7 jaar is ten minste één van de ouders tijdens het consult aanwezig. Vanaf 7 jaar wordt aan het kind gevraagd of het mét of zónder de ouder(s) wil werken.

Het is goed om aan het kind van tevoren te vragen of hij/zij mee wil naar Cornalijn. Het kind weet dan of het  ‘matcht’ en de trilling overeenkomt met die van hem/haar.

Prijzen en bereikbaarheid

Consultprijs: €75,00 per uur, € 99,00 per anderhalf uur (speciale kinderconsultprijs: € 44,00)

Een afspraak maken kan via  contact op deze site (per mail of telefonisch)